Šī gada 30. septembrī Āgenskalna tirgū norisinājās Novada Garša Latvija sezonas noslēguma pasākums “Nogaršo Latviju Rīgā!”, kā ietvaros notika arī Pārtikas produktu kvalitātes konkursa uzvarētāju apbalvošana.
Neizsakāmi liels prieks, ka visi četri konkursam pieteiktie mūsu ražotie saldējumi un sorbeti ir augstu novērtēti un ieguvuši godalgotas vietas:
Zemeņu saldējums ar zemeņu gabaliņiem – Sudraba godalga;
Vegāniskais Upeņu sorbets – Sudraba godalga;
BIO vaniļas saldējums – Sudraba godalga;
Saldējums “Vasara” – Bronzas godalga.
Pateicamies Druvas saldējuma komandai par ieguldīto darbu gardu, kvalitatīvu un augsti novērtētu produktu izstrādē un gaidām arvien jaunus šedevrus!